Čekankový sirup

Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Lze použít nejen ke slazení, pečení, navíc sirup je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk. Proto ji doporučuji také do redukční diety.

Benefity a vlastnosti

  • podílí se na posílení imunitního systému
  • po požití nedochází k nárůstu glukózy v krvi, Glykemický index menší než 5
  • výrazně snižuje riziko vzniku zubního kazu
  • podporuje růst prospěšných střevních bakterií
  • napomáhá ke zlepšení činnosti střev a vyprazdňování
  • prebiotická funkce rozpustné vlákniny
  • se sníženou energetickou hodnotou; Jen 161 kcal na 100 g
  • bez přidaného cukru
  • může sloužit jako částečná náhrada tuku
  • lepší vstřebávání vápníku
  • vysoký obsah prospěšné vlákniny 71 %
  • bez soli, lepku, laktózy a konzervantů
  • doporučená denní dávka 10-20g

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *