Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Lze použít nejen ke slazení, pečení, navíc sirup je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk. Proto ji doporučuji také do redukční diety.
Benefity a vlastnosti
- podílí se na posílení imunitního systému
- po požití nedochází k nárůstu glukózy v krvi, Glykemický index menší než 5
- výrazně snižuje riziko vzniku zubního kazu
- podporuje růst prospěšných střevních bakterií
- napomáhá ke zlepšení činnosti střev a vyprazdňování
- prebiotická funkce rozpustné vlákniny
- se sníženou energetickou hodnotou; Jen 161 kcal na 100 g
- bez přidaného cukru
- může sloužit jako částečná náhrada tuku
- lepší vstřebávání vápníku
- vysoký obsah prospěšné vlákniny 71 %
- bez soli, lepku, laktózy a konzervantů
- doporučená denní dávka 10-20g